STALLING EN ONDERHOUD

In onze botenstalling aan de haven van Warmond kunt u gedurende de winter uw sloep, vlet of tender stallen. In onze verwarmde botenstalling ligt uw boot de gehele winterperiode veilig en droog in onze stofarme hal.

STALLING VOOR DE WINTER

Aan het einde van het vaarseizoen hijsen wij uw boot uit het water en in het voorjaar zorgen wij dat uw boot vaarklaar in het water ligt. Uiteraard bepalen wij de data van het te water laten van uw boot of het uit het water halen altijd in overleg met u. Zo kunt u de hele zomer weer volop genieten van uw sloep of tender.

Op onze werf zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals een afsluitlocatie met slibvangput en olie/waterafscheider, maar ook een eigen dieselpomp voor het aftanken van uw boot.

KOSTEN WINTERSTALLING

De kosten van de winterstalling van uw boot zijn afhankelijk van het gewicht en de maten van uw boot. Als uw boot uit het water wordt gehaald dan wordt de romp eerst volledig ontkalkt en met een hoge druk spuit wordt het onderwaterschip afgespoten. Vervolgens wordt uw boot met een boten kar naar de stallingsplek gebracht waar deze op een passend bok zal worden geplaatst. In overleg is het mogelijk om onderhoud en reparaties aan uw sloep, vlet of tender te laten uitvoeren. Meer weten? Neem nu contact met ons op.

ONDERHOUD

De winterperiode is de ideale periode voor onderhoud en reparatie aan uw sloep of motor uit te voeren. Ligt uw boot in onze winterstalling dan zorgen wij dat uw boot klaar is voor het watersport seizoen weer begint. De uit te voeren werkzaamheden bespreken wij samen met u voordat de boot in de winterstalling in gaat. Geeft u ons de opdracht om een onderhoudsbeurt aan de motor of de boot uit te voeren? Is poets-, schilderwerk of antifouling nodig voor uw sloep of jacht, vraag naar de mogelijkheden. Helaas is het niet mogelijk om in de winterperiode zelf uw boot te onderhouden in onze winterstalling.

SPECIFICATIES WERF:

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij ja (binnen)
Winterstalling ja (1 oktober t/m 1 april)
Self service nee
Kraan tot 8 ton
Haal- en brengservice ja
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt ja
Stroomaansluiting ja
Onderhoud & reparatie ja (vraag naar de mogelijkheden)
Wassen & waxen ja
Capaciteit ± 50 stuks boten